SİRKÜLER

MERSİN VAPUR DONATANLARI DERNEĞİ

Sirküler: 131/24, “22-31 Mayıs 2024 Haftası Haftalık Duyuru Listesi”

Sirküler: 131/24, “22-31 Mayıs 2024 Haftası Haftalık Duyuru Listesi”

SAYIN ÜYEMİZ,

Konu   : 22-31 Mayıs 2024 Haftası Haftalık Duyuru Listesi.

Odamızca; 22-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında muhtelif kurumlar tarafından gönderilen duyurular, aşağıda listelenmiştir. Yazı içeriğinde belirtilen konularla ilgilenen üyelerimiz, paylaşılan linkler üzerinden ilgili yazılara ulaşabilirler.

Fuar ve Etkinlikler

  • 19-21 Haziran 2024 tarihinde, Guatemala şehrinde, Uluslararası İkili İş Görüşmeleri düzenlenecek olup söz konusu etkinliğin Türk ihracatçıları için sağlayacağı faydalar ile etkinlikle ilgili detaylı bilgilere, https://mdto.org.tr/guatemala-etkinligi/ adresinden ulaşılabilmektedir.

Yatırım İmkanları ve İhale Duyuruları

  • Butan Kralı Jigme Khesar Namgyal Wangchuck tarafından 17 Aralık 2023 tarihinde Butan’ın 116. Milli Günü vesilesiyle duyurulan “Gelephu Mindfulness City” projesi kapsamında Hindistan sınırında bulunan Gelephu şehrinde bir Ekonomi Bölgesi (hub) tesis edilmesi planlanmaktadır.

Bu kapsamda yol, köprü, havaalanı gibi kamu altyapı projelerine finansman sağlanmasının kolaylaştırılmasının amaçlanmakta, projenin ilk aşamasında ofis, rezidans, okul, hastane, otel ve özel işletmelerin inşasına başlanması öngörülmektedir.

Söz konusu projenin hayata geçirilmesi için yatırımcı arayışı devam etmekte olup, konuyla ilgili detaylı bilgiye https://mdto.org.tr/gelephu-mindfulness-city/ adresinden ulaşılabilmektedir.

Ekonomik Raporlar

Bilgilerinizi rica ederiz.

Mesut ÖZTÜRK

Genel Sekreter

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.